VOAA wordt UBrands: “Verbetering door Verbinding”

UConsultants, UAcademy & USupplyChainPeople: merken die elkaar versterken

Veenendaal, 1 september 2021

Vanaf 1 september 2021 maken VOAA en haar zusterlabels UPlanners en ULean plaats voor drie vernieuwde, gespecialiseerde labels UConsultants, UAcademy, en USupplyChainPeople en het overkoepelende merk UBrands. UBrands-oprichter en directeur Mike Porton licht toe: “Ik ben enorm trots dat door deze verandering, onze merken nu nog beter passen bij wie we zijn en waar we in geloven, namelijk: Verbetering door Verbinding.”

Met deze verandering claimt UBrands een unieke positie in de markt als totaalontzorger op het gebied van bedrijfsoptimalisatie aan de hand van Lean, met oog voor zowel het organisatie- als het managementproces. Porton: “Onze kracht zit hem in het maken van de verbinding. Verbinding tussen de lagen binnen een organisatie, de mensen onderling en de processen. Met deze rebranding maken we nu ook de verbinding tussen onze krachtige merken, zodat ze elkaar niet meer overlappen maar versterken.”

 

“Het gaat niet om invullen, maar om oplossen”

Volgens Porton zijn klanten blij verrast dat UBrands écht antwoord biedt op een verbetervraagstuk. “We kijken altijd naar de vraag achter de vraag. Waar zit daadwerkelijk het probleem? Hoe kunnen we dat oplossen? Zo kan het zijn dat een klant naar ons toekomt met een vraag voor een vacature. Dan kun je zeggen: dat gaan we doen, maar wat nou als het beter opgelost kan worden door bijvoorbeeld het huidige team bij te scholen? Zulke afwegingen maken we constant.”

 

UConsultants: de kennis én de ervaring

Porton stelt dat er grote verschillen zitten tussen consultants. “De praktijk is altijd anders dan wat er in het boekje staat. Onze consultants staan dagelijks met hun voeten in de klei. Hebben zelf veel ervaring opgedaan hoe het er op de werkvloer écht aan toegaat. Dat maakt dat zij heel goed kunnen levellen op ieder niveau.” Deze unieke kennis en ervaring besloot Porton door te voeren in de andere merken. “Consultants zijn niet alleen consultants, zij zijn ook mentoren voor de professionals van USupplyChainPeople en zelfs docenten bij UAcademy,” zegt Porton.

UAcademy: blijvende verbetering leren realiseren

Opleidingen, trainingen, workshops, games of quick experiences verzorgt UBrands onder de naam UAcademy, voorheen bekend als ULean en VOAA-opleidingen. Dit kan klassikaal, online of in combinatie, maar altijd met begeleiding. UAcademy stelt meer dan een opleider te zijn. Porton: “We maken altijd de verbinding met de praktijk. Dat zorgt voor de bewustwording dat als je voor een blijvende verbetering wil zorgen, dat het niet alleen om processen gaat, maar ook om de mensen. Door aan de slag te gaan en door de verrassende elementen in onze lesmethodes, wordt het leuk en maak je de stof ook makkelijker eigen.”

USupplyChainPeople: alle professionals in de supply chain

Wat voorheen UPlanners was, is nu USupplyChainPeople. Volgens Porton is het altijd al zoveel meer geweest dan alleen planners leveren en is de lancering van UBrands de ideale gelegenheid om dat ook kenbaar te maken. Het huidige USupplyChainPeople is grofweg opgedeeld in ‘Werving & Selectie’ en ‘Detachering & Interim’. Deze werkenden kunnen op hun beurt altijd intern opgeleid worden als onderdeel van het traject. “Yellow, Orange, Green of zelfs Black Belt. Dat regelen we gewoon,” aldus Porton.

 

 

Meer weten over onze vernieuwde merken? Ga dan naar de websites:

UConsultants

Méér dan consultants

Ga naar de website

UAcademy

Méér dan een opleider

Ga naar de website

USupplyChainPeople

Méér dan recruiment

Ga naar de website

Écht een antwoord op jouw verbetervraagstuk

Verbetering door Verbinding is zowel onze visie als iets dat in ons DNA opgesloten zit. Onze drie UBrands versterken elkaar en juist dat maakt het verschil. Wat het bindt? That’s U! Meer weten over ons? Neem dan direct contact op met Mike of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier hieronder. Wij komen hier binnen één werkdag bij je op terug.